regnig dag på jägersro

Trots regnvädret så var vi och många andra optimister inne för att köra banjobb inne på Jägersro idag. Joggade först ett par bakvarv inne på stora banan följt av två snabbare rätvarv. Lämnade det stängda huvudlaget hemma idag igen vilket gjorde att han var mer tittig än sist då han fick fler hästar och läskiga vattenpölar att titta på.

 Skrittade sedan av banan för att köra ytterligare två varv på mailen tillsammans med Julle och Elin. Tränade mest på omkörning så att Julle fick träna på att gå nära vagnen och att Skottlight fick träna på att köra om utan några tramserier.

När vi var klara var det bara att slänga in alla blöta och leriga saker i transporten innan vi fick spola av hästarna ordentligt. Väl hemma fick de byta täcken och stå inne i sina boxar medans vi tog itu med all utrustning. Var egentligen bara till att slänga in det mesta i spolspiltan och köra på med vattenslangen. Precis allt var täckt av lera och det tog ungefär två timmar för mig att bli klar. Precis som Elin sa så undrar jag också ibland varför jag inte håller på med pingis eller någon annan innesport?

jägersro

Längtar efter de soliga dagarna på Jägersro ..

ha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0