del 1

eftersom jag inte har skrivit om hur det gick sist när vi var på tomelilla gör jag det nu och delar upp bilderna därifrån och från jägersro i två delar!

 det började så sjukt dåligt, vi fastnade i världens bilkö på vägen mellan sjöbo och tomelilla för att det skulla vara nån jäkla gratiskonser på tosselilla! vi stog  så tillslut fick jag och lovisa nog så vi gick resten av vägen till tomelilla. såklart så skulle vi starta i det första loppet men tack vare schyssta funktionärer väntade de in oss.

 när väl släpet kom var det bara att slänga ut stackars knutte och slänga på honom alla grejer och sedan in på banan. de hade stått i den där bilkön i ca 1 ½ timme men eftersom ponnyn är en tuffing så hängde han med skitbra under loppet och kom in på en femte plats och tiden blev 2.20,5. till det andra loppet hade han blivit rätt less på alltihop och blev oplacerad på 2.20,2. vi hade också dis med oss som skulle gå sitt första lopp hos oss med blev tyvärr diskad. båda hästarna fixade ändå den sega bilresan väldigt bra och de skötte sig fint under hela dagen så är väldigt nöjd med resultatet.


ss

dd


ss

hh




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0